Individuele kindercoaching 

Ik gun elk kind dat het zich gezien voelt en weet wat zijn of haar talenten en kwaliteiten zijn.

Hoe ziet onze ontdekkingsreis eruit?

  • De ontdekkingsreis begint met een intakegesprek met jullie als ouders of verzorgers. 
  • Daarna ga ik op onderzoek met uw kind om te bepalen wat het probleem precies voor hem of haar inhoudt. Het antwoord op de vraag: 'Wat zou jij anders willen?' wordt ons reisdoel. Zo blijft uw kind zelf eigenaar van het probleem;
  • We staan stil bij het gevoel dat uw kind heeft bij het probleem. Door er liefdevolle aandacht aan te geven, zal uw kind leren er beter naar te luisteren en is het makkelijker om ermee om te gaan;
  • Samen gaan we ontdekken welke talenten uw kind goed kan gebruiken om stap voor stap bij de nieuwe bestemming te komen.

In de begeleiding zoeken we ook naar de verbinding tussen lijf en hoofd. Bij stress geeft het lichaam zelf signalen. Door hier naar te leren luisteren kan het kind eerder zijn of haar grens bepalen en leren weer de ontspanning te vinden in het lichaam. Rust in je lijf geeft rust in je hoofd. 

Tijdens de begeleiding hou ik uiteraard nauw contact met jullie als ouders en/of verzorgers, zodat jullie ook meegenomen worden in het innerlijke proces van uw kind. Ik geef na elke ontmoeting een opdracht mee voor thuis, waar jullie met elkaar op kunnen oefenen. 

Waar?

In de coachingspraktijk