Reactie moeder (meisje van 9 jaar): Manon heeft de gave om een kind gelijk op zijn/haar gemak te laten voelen. Door spelenderwijs in gesprek te gaan kon onze dochter goed aangeven waar zij behoefte aan had en hebben ze samen hiernaar gekeken. Wij als ouders hebben ook handvatten gekregen om het gesprek open te houden met onze dochter en niet zelf dicht te klappen. Hierdoor zijn wij ook gegroeid.

Reactie moeder (meisje 7 jaar): Ik heb Manon leren kennen bij de Rots en Water training van onze dochter. Haar rust, geduld en het goed kunnen aanvoelen vind ik krachten die er bij Manon uitspringen. Haar oprechte betrokkenheid voelde erg fijn tijdens de persoonlijke begeleiding. Onze dochter voelde zich eveneens meteen bij haar op haar gemak. Manon heeft haar geleerd om haar krachten te herkennen en er beter op te leren vertrouwen en dat spelenderwijs. Ze vroeg zelfs regelmatig: 'Wanneer mag ik weer naar Manon?' Wat ik mooi vind is dat wij als ouders werden betrokken, want de wisselwerking tussen ons speelt ook mee in haar en onze gemoedstoestand. We hebben een superblij kind terug die op zichzelf vertrouwt en weer heerlijk spontaan is. We zijn erg dankbaar voor jouw hulp Manon!

Reactie moeder (jongen 7 jaar): Wij hebben Manon ervaren als een professionele, rustige en vriendelijke coach voor onze zoon. Hij heeft bij haar inzicht gekregen in zijn krachten en wij in wat hij belangrijk vindt. Manon was voor hem gelijk een vertrouwde en fijne plek om heen te gaan. Onze zoon wilde langer blijven en vroeg regelmatig wanneer hij weer naar haar toe mocht. na de gesprekken met Manon zien wij een blijer en bewuster van zichzelf zijnde zoon. Een mooi resultaat!

Een talentgesprek met twee vriendinnen tijdens 'Hoofddorp aan zee': Zo mooi om vriendinnen te zien stralen en elkaar aan te zien moedigen: 'Ja, dat kan jij zo goed!' 'Dat vind ik zo leuk aan jou!' De stralende koppies spraken boekdelen.

Een talentgesprek met een jongen uit groep 8: Ik heb er veel van geleerd en talenten ontdekt die ik niet had verwacht. Ik vind het fijn, want ik kan me nu goed focussen op mijn talenten. Ik vond het bijvoorbeeld ook fijn om te ontdekken dat ik er blij van word als ik mijn werk af heb. Dat helpt me straks op de middelbare school. 

Ervaring moeder van een broer en zus, die samen meerdere talentgesprekken hebben gedaan: Zo mooi hoe een broer en zus met elkaar gegroeid zijn in het ontdekken van elkaars talenten en ook dat ze zichzelf en elkaars binnenwereld beter hebben leren kennen. Een uitje naar de Efteling is nu ineens misschien wel leuk met een ritje in de Python, 'want' zegt haar broer: 'jij houdt toch van nieuwe dingen?' De stoere vulkaan spreekt boekdelen voor het meisje. 'Eigenlijk ben ik van binnen veel stoerder dan mensen denken!' Wat een feestje met deze twee. Zoals hun moeder zei: 'Zo leuk dat ze nu zoveel meer zien en weten van elkaar. Het is echt een verandering van hun bewustzijn en het kijken naar elkaar .'

Reactie moeder van 3 kinderen (14, 10 en 4 jaar): Voor het eerst mee gedaan met een familieopstelling. Ik vond het spannend om er aan mee te doen. Wat als het allemaal te dichtbij komt of wat als ik dichtklap! Maar niks is minder waar. Manon stelt je heel erg op je gemak en ik voelde me ‘open’ gaan. Gevoelens die er al heel lang zaten en patronen die ik daardoor heb ontwikkeld. Door de vragen en de beleving van daar staan is alles voor mij meer duidelijk geworden en kan ik nu meer dingen los laten of bij andere personen laten. Zo fijn dat ik dit gedaan heb! Ik ben ‘lichter’ bij Manon weggegaan en had nooit gedacht dat dit zou gebeuren. Mijn zoektocht naar mezelf en m’n eigen ik is eindelijk compleet!

Reactie van begeleider kindervakantie stichting Make a Child Happy. Bij deze stichting ben ik sinds 3 jaar als projectleider betrokken bij de organisatie van een kindervakantie voor kinderen die extra steun nodig hebben: Ik heb Manon leren kennen via de stichting Make a Child Happy, als een bevlogen, enthousiast en ambitieus persoon. Iemand die leiding kan geven aan een grote groep met vrijwilligers en verbinding creëert tussen de vrijwilligers. Duidelijke communicatie, oplossingsgerichtheid en gericht coachen van zowel kinderen als vrijwilligers zijn ook woorden die goed bij haar passen. Ik kijk terug op een prettige samenwerking met Manon en ik hoop in de toekomst nog veel met haar samen te werken voor de stichting Make a Child Happy.

Reactie bestuur stichting Make a Child Happy: Manon heeft samen met de teams gezorgd dat onze gezamenlijke visie werd uitgedragen. De kinderen voelden zich gehoord en gezien, ze voelden zich kind, ieder kind hoorde erbij. De goede start en verbinding creëerde Manon, als kindercoach, met het programma van Rots en Water. Wij hebben Manon zien werken als een gedreven kindercoach en doortastend projectleider. Zij is in staat geweest om samen met het team van enthousiaste begeleiders 45 kwetsbare kinderen te zien opfleuren, te zien genieten en te zien lachen. Daarmee is onze doelstelling 'We doen het voor een glimlach' zeker bereikt. Wij zijn Manon heel dankbaar. Wij wensen haar succes met het uitrollen van al haar mooie en waardevolle plannen voor de toekomst en zien haar graag terug bij ons volgende project.