Make a Child Happy

Ik ben er ontzettend dankbaar voor dat ik ook mijn bijdrage mag leveren aan kinderen die een extra steuntje in de rug verdienen. De stichting Make a Child Happy is er voor kwetsbare kinderen uit de gemeente Haarlemmermeer.

Ieder kind is uniek en mag er zijn!

 

De kinderen mogen verdeeld over 3 weken 5 dagen lang in een groep van circa 15 kinderen heerlijk genieten op vakantie op de Kaag bij de prachtige locatie van de Stal, onder begeleiding van betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Als projectleider ben ik in 2021 en 2022 verantwoordelijk geweest voor het uitrollen van de organisatie en het begeleiden en supporten van de vrijwilligers. Ieder vanuit zijn of haar eigen talent. Wat een superfijn team met elkaar onder leiding van het zeer betrokken bestuur! De liefde en de aandacht die iedereen erin stopt is aan alle kanten voelbaar! Ik word daar zo blij van! In 2023, gaan we er opnieuw magische weken van maken met elkaar! 

 

Reactie van begeleider Annemarie: Ik heb Manon leren kennen via de stichting Make a Child Happy, als een bevlogen, enthousiast en ambitieus persoon. Iemand die leiding kan geven aan een grote groep met vrijwilligers en verbinding creëert tussen de vrijwilligers. Duidelijke communicatie, oplossingsgerichtheid en gericht coachen van zowel kinderen als vrijwilligers zijn ook woorden die goed bij haar passen. Ik kijk terug op een prettige samenwerking met Manon en ik hoop in de toekomst nog veel met haar samen te werken voor de stichting Make a Child Happy.

Reactie bestuur stichting Make a Child Happy: Manon heeft samen met de teams gezorgd dat onze gezamenlijke visie werd uitgedragen. De kinderen voelden zich gehoord en gezien, ze voelden zich kind, ieder kind hoorde erbij. De goede start en verbinding creëerde Manon, als kindercoach, met het programma van Rots en Water. Wij hebben Manon zien werken als een gedreven kindercoach en doortastend projectleider. Zij is in staat geweest om samen met het team van enthousiaste begeleiders 45 kwetsbare kinderen te zien opfleuren, te zien genieten en te zien lachen. Daarmee is onze doelstelling 'We doen het voor een glimlach' zeker bereikt. Wij zijn Manon heel dankbaar. Wij wensen haar succes met het uitrollen van al haar mooie en waardevolle plannen voor de toekomst en zien haar graag terug bij ons volgende project.