Hoe kun je wel een haalbare planning maken? 

Workshop Plannen & uitvoeren

De meeste kinderen kunnen hun eigen huiswerk best zelf plannen. Alleen om je dan ook aan die planning te houden met daarnaast voldoende ruimte over voor je eigen vrije tijd is best een uitdaging. In deze training gaan we dat met elkaar onderzoeken en leren de kinderen een haalbare planning te maken voor zichzelf. 

In deze workshop worden de kinderen uitgedaagd zelf na te denken over het nut van een planning. Door middel van leuke werkvormen ontdekken de kinderen wat ze hierbij nog te leren hebben en welke talenten ze daar juist bij kunnen helpen. En dat kan voor elk kind anders zijn: de een is nog niet zo’n doorzetter, de ander een langzame starter, de ander mist nog het overzicht.

Uiteindelijk maken de kinderen haalbare afspraken met zichzelf voor het plannen en uitvoeren van hun huiswerk. Een inzicht wat ze verder helpt in hun huidige en toekomstige schoolcarrière. 

Waar?

In de coachingspraktijk.

Voor wie?

Kinderen en jongeren vanaf groep 8.

Info training:

Deze workshop geef ik als individuele coaching of in een groep (van max. 4 kinderen) en bestaat uit 2 bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur.